Ασέβεια από την NOVA…στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ!

Λιγότερο μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και τα τηλεοπτικά, τουλάχιστον για τις ομάδες που είχαν συμφωνία με την ΕΡΤ, πλην του Παναθηναϊκού που επέστρεψε στην Nova.

Το συνδρομητικό κανάλι σε ένα ρεπορτάζ, στην ιστοσελίδα που διατηρεί, για τα τηλεοπτικά, έδωσε για ακόμα μια φορά την εντύπωση ότι δεν συμπαθεί… ιδιαίτερα τον, νταμπλούχο, ΠΑΟΚ.

Ο αήττητος πρωταθλητής Δικέφαλος, είναι εδώ και χρόνια ένα από τα ισχυρότερα «brand» του πρωταθλήματος, αλλά κάτι τέτοιο δεν αναγνωρίζεται από την Nova, στην ιστοσελίδα της οποίας διαβάζουμε ότι: «Η Nova έχει συμφωνία με τις τρεις δημοφιλέστερες ομάδες, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό».

Στην συνέχεια μάλιστα, αναφέρεται και στις, προ καιρού, συζητήσεις του ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ, χαρακτηρίζοντας ως «υπέρογκο» το ποσό της τότε συμφωνίας για τα τηλεοπτικά του νταμπλούχου ΠΑΟΚ.

«Όσον αφορά τους ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, οι οποίοι δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την τηλεοπτική τους «στέγη» για την επόμενη σεζόν, αυτό αποτελεί καθαρά επιχειρηματική τους απόφαση η οποία έχει αρκετό ρίσκο, καθώς φαίνεται να έχουν μείνει ακόμη στις υποσχέσεις και στα υπέρογκα έως παράλογα ποσά που τους έταζε προεκλογικά η προηγούμενη κυβέρνηση».

Το σίγουρο είναι ότι ο Δικέφαλος μπορεί να «ζήσει» και χωρίς τηλεοπτικά δικαιώματα, αφού πάντα είναι ανοικτός ο δρόμος για το «OPEN TV». Αυτό, σε συνδυασμό με την γιγάντωση του τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως ενοχλεί αρκετούς…g-