Ασύλληπτες δηλώσεις από τον Τζέιμς Χάρντεν για Μπράουν και Σπανούλη!

Ο σταρ των Χιούστον Ρόκετς και του παγκοσμίου μπάσκετ Τζέιμς Χάρντεν , μίλησε αποκλειστικά στο επίσημο περιοδικό της πειραϊκής ΚΑΕ «We Are Olympiacos». Ο «Μούσιας» ο οποίος όχι μόνο υπήρξε συμπαίκτης με τον Μπόμπι Μπράουν,αλλάς συνδέονται με μια βαθιά φιλία, ανέφερε για τον «μεγάλο αδερφό» του.

«Ο Μπόμπι είναι ένας πολύπειρος παίκτης με χαρακτήρα νικητή. Έχει παίξει σε πολλά μέρη του κόσμου, σε όλα τα επίπεδα ανταγωνιστικότητας κι έχει ανταποκριθεί με το παραπάνω. Είναι τόσο ανταγωνιστικός σε βαθμό που σε τρομάζει, αγαπάει το άθλημα τόσο πολύ και θεωρώ πως είναι γεννημένος νικητής».

Ο Χάρντεν αναφέρθηκε και στις πρώτες εντυπώσεις του  Μπόμπι Μπράουν στην Ελλάδα, λέγοντας πως «είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Μιλάμε αρκετά συχνά, είναι σαν μεγάλος μου αδερφός και συζητάμε για πολλά θέματα. Και για μπάσκετ και για εκτός μπάσκετ. Αυτό που έχει πει είναι πως είναι ικανοποιημένος στην Ελλάδα, περνάει πολύ όμορφα και βρίσκεται σε ένα κορυφαίο οργανισμό όπως ο Ολυμπιακός».

Κλείνοντας μίλησε και για τη συνεργασία του Μπόμπι Μπράουν με τον Βασίλη Σπανούλη τονίζοντας… «Ναι πιστεύω πως Μπράουν και Σπανούλης μπορούν να γίνουν οι Χάρντεν και Πολ του Ολυμπιακού και να φτάσουν στην κορυφή. Και οι δύο λατρεύουν να παίζουν μπάσκετ, να συνεργάζονται και να νικάνε. Και φυσικά να σκοράρουν. Αυτός θεωρώ πως είναι συνδυασμός που σε οδηγεί στην κορυφή».