Ασύλληπτο ποσό: Πόσα εκατομμύρια θα χάνει η Vodafone για κάθε γκολ του Σαλάχ στην Αίγυπτο

 

Ο Σαλάχ που έφτασε στην Λίβερπουλ από την Ρόμα με 42 εκατ. ευρώ έχει σημειώσει 36 γκολ σε 41 επίσημους αγώνες με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, θέτοντας υποψηφιότητα για το «χρυσό παπούτσι» στην Ευρώπη, μιας και αυτή την στιγμή είναι ο κορυφαίος σκόρερ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Vodafone έχει κάνει μία προσφορά στην Αίγυπτο, που θα μπορούσε να της κοστίσει αρκετά χρήματα, όπως αποκάλυψε η Mirror.

Συγκεκριμένα προσφέρει έντεκα λεπτά δωρεάν ομιλίας για κάθε γκολ που σημειώνει ο Σαλάχ. Εάν λάβει κάποιος υπόψη ότι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, έχει 43 εκατομμύρια συνδρομητές και η μέση κλήση ενός λεπτού κοστίζει περίπου 25 πένες, κάθε γκολ του Σαλάχ θα τη στοιχίσει 118.250.000 λίρες ή διαφορετικά 135.125.000 ευρώ.

Πάντως σχετικά με το μέγεθος της ζημιάς, σημειώνεται ότι είναι πρακτικά αδύνατο για όλους τους συνδρομητές να εκμεταλλευτούν ταυτόχρονα αυτή την προσφορά.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy