Αθώος για την είσοδό στον αγωνιστικό χώρο στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ένοχος για το όπλο ο Σαββίδης

Γνωστές έγιναν οι αποφάσεις από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μετά την εξέταση της έφεσης για την υπόθεση της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο του Ιβάν Σαββίδης και του Λούμπος Μίχελ, αλλά και της οπλοκατοχής του πρώτου στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018.

Τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκείνη την εποχή κρίθηκαν αθώοι, λόγω της αλλαγής του σχετικού νόμου για την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα, κρίθηκε ένοχος γιατί έφερε πάνω του όπλο, καθώς αν και είχε άδεια οπλοφορίας δεν επιτρέπεται ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις η είσοδος με οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό, και πλέον περιμένουμε την ποινή για την κατοχή όπλου.

Θυμίζουμε, ότι πρωτόδικα στον πρόεδρο και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 25 μηνών και στον Λούμπος Μίχελ ποινή φυλάκισης 10 μηνών. Οι υπόλοιποι έξι, μέλη της φρουράς του Σαββίδη που ήταν κατηγορούμενοι και αυτοί είχαν αθωωθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy