ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΤΩΝ «ESTIATORIA.GR PREMIUM AWARDS – GOLDEN AWARDS».

Σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα επιπέδου που θυμίζει τα Όσκαρ, ολοκληρώθηκε ο Πανελλαδικός θεσμός των βραβείων ποιότητας & γεύσης των Estiatoria.gr Premium Awards 2019 με το Gold Award των Golden Awards να αποτελεί έναν μοναδικό τίτλο ποιότητας και επιτυχίας για τα Ελληνικά δεδομένα. Η Ελληνική γαστρονομία αποτυπώθηκε κρυστάλλινα ως ορόσημο για όλους τους επιτυχόντες!

Στο αποτέλεσμα συμμετείχε ο κόσμος με ψηφοφορία με τελική έγκριση αυτήν της επιτροπής. Στις 4/3/2019 στην αίθουσα Ν.Σκαλκώτα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, έναν χώρο συνυφασμένο με τον πολιτισμό και την κουλτούρα, η τελετή απονομής είχε θεσμικό χαρακτήρα παρουσία του Leonid Gelibterman, Ρώσου προέδρου του παγκοσμίου οργανισμού γαστρονομίας UNWTO και Ambassador of Taste for the Global Gastronomy  by Greek Taste Beyond Borders 2019.

Μετά το πέρας της απονομής ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να απολαύσει στο hall του Μεγάρου Μουσικής τις μπύρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και συγκεκριμένα την μπύρα Heineken, καθώς και να γνωρίσουν οι επαγγελματίες της εστίασης το νέο καινοτόμο επαγγελματικό σύστημα βαρελίσιας μπύρας Heineken Blade.

Λαμπερή παρουσιάστρια των βραβείων του Estiatoria.gr ήταν η Μαρία Αντωνά η οποία μετέδωσε στην τελετή απονομής την λάμψη της και το επικοινωνιακό της ταλέντο, μπροστά σε ένα κοινό που αριθμούσε παραπάνω από 400 καλεσμένους. Η απονομή διεξήχθη με την συμμετοχή των φοιτητών του εκπαιδευτικού οργανισμού ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 “υποστηρικτή κατά τη διαδικασία απονομής” των βραβείων και του Forum του GTBB που ακολούθησε στον τομέα τουρισμού. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στο πλαίσιο του Πανελλαδικού θεσμού Estiatoria.gr Premium Awards 2019, κρίθηκε και κατέκτησε τον επίσημο τίτλο «Εκπαιδευτικός όμιλος της Χρονιάς 2019».

Τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας από κάθε κατηγορία εστίασης απέσπασαν το Gold Award of Quality & Taste 2019, ενώ στην κατηγορία Persons of the Year η Έλενα Παπαθάνου κέρδισε τον πολύτιμο τίτλο «Επιχειρηματίας της Χρονιάς για την Ελληνική Εστίαση με το «Soleto All day bar restaurant» στην Γλυφάδα. Ανάμεσα στα 2 πρόσωπα της χρονιάς που ανέδειξε ο Πανελλαδικό θεσμός ήταν και ο Τάσος Ντούμας με τον τίτλο «Πρόσωπο της Χρονιάς για την Ελληνική Γαστρονομία 2019», ο οποίος κατάφερε και φέτος με πολλές καινοτομίες να εξαπλώσει τον όμιλό του «Λεύκες» με ένα ακόμα εστιατόριο στην Αμερική. Η τελετή απονομής έκλεισε με τους κορυφαίους Chef της Χρονιάς 2019.