Χάρισέ την τον καλύτερο οργασμό με ηλεκτροσόκ!

Ομάδα επιστημόνων ανακάλυψε ότι το… ηλεκτροσόκ μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον οργασμό.

Για την ακρίβεια, ερευνητές ανακάλυψαν ότι το ηλεκτροσόκ στον αστράγαλο, ενεργοποιεί τους νευρώνες εκείνους του εγκεφάλου που ευθύνονται για τη γυναικεία λίμπιντο. Μέσω του αστραγάλου, το ηλεκτρικό σήμα διέρχεται της σπονδυλικής στήλης, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται η διαδικασία στον εγκέφαλο και να αιματώνεται περισσότερο η περιοχή των γεννητικών οργάνων της γυναίκας.

Σύμφωνα με την έρευνα, το ηλεκτροσόκ αντιμετωπίζει το ζήτημα της ανοργασμικότητας με καθημερινή θεραπεία, για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο 30 λεπτών. Οι ερευνητές μελέτησαν τη συμπεριφορά 30 γυναικών, διαφόρων ηλικιών, οι οποίες έχασαν τη λίμπιντό τους, για διάφορους λόγους. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, ενώ θεωρητικά, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει στο ίδιο επίπεδο με άλλες θεραπείες που εφαρμόζονται, με πολύ χαμηλότερο κόστος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy