Χάτσερ: «Νιώθω πολύ καλά που γύρισα!»

«Νιώθω πολύ καλά που γύρισα! Είναι δύσκολο να πηγαίνεις σε διαφορετικές πόλεις και χώρες, επομένως νιώθω άνετα στη Θεσσαλονίκη, είναι σαν το σπίτι μου και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πάλι εδώ. Είναι σημαντικό για εμένα που υπάρχει η ασφάλεια των δύο ετών στο συμβόλαιο. Είχα προτάσεις ενός έτους από άλλους ομάδες, αλλά ευτυχώς βρήκα το συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, στον οποίο ξέρω τι θα βρω. Τις προηγούμενες φορές είχαμε πολύ καλούς παίκτες όπως και τώρα και πιστεύω θα έχουμε ξανά πολύ καλή χρονιά. Στην Ιταλία η παρουσία μου πέρυσι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και δεν έδειξα αυτά που μπορώ να κάνω. Η ιταλική είναι πολύ δυνατή λίγκα με καλές ομάδες από την κορυφή ως τον πάτο και δεν τα κατάφερα καλά», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσο για τις συζητήσεις με τον προπονητή του, Ηλία Παπαθεοδώρου, είπε: «Μίλησα με τον προπονητή για το ρόλο μόνο από τη συζήτηση αυτή πιστεύω θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά με τον ΠΑΟΚ! Μου έλειψαν πολλά από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, το φαγητό και είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα».

Ερωτηθείς αν έχει μιλήσει με τους συμπαίκτες του απάντησε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους Τσόχλα, Χαραλαμπίδη και Μαργαρίτη, θα τους δω αύριο και πιστεύω θα ειναι το ίδιο ενθουσιασμένοι, όσο κι εγώ. Με τον Τσόχλα κάναμε πολύ καλή χρονιά, ο Χαραλαμπίδης θα είναι πλέον ένας από τους προπονητές μου και η παρουσία τους με κάνει να νιώθω άνετα! Είναι σαν αδέρφια για μένα!».

Τελος, το γεγονός ότι έπαιξε στο παρελθόν αντίπαλος του ΠΑΟΚ με τα χρώματα της Παρτιζάν επισήμανε: «Όταν έπαιξα εναντίον του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν ήταν σαν ένα πάρτι από τον κόσμο. Είχαμε πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο παιχνίδι είχαμε την ατυχία με την τροφική δηλητηρίαση και δεν μπορούσαμε να αποδώσουμε, όπως θα θέλαμε».