Χατζηισαΐας: «Προτεραιότητα για μένα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα του εξωτερικού εξέφρασε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ενόψει του αγώνα του Ατρομήτου με τον Ηρακλή στο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Fair Play 96,1»

Για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή: «Σίγουρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο όμιλος. Θέλουμε μόνο νίκη και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ο Ηρακλής έχει δείξει ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε πιο έτοιμη θεωρώ. Το πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής ξεκίνησε τώρα. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι Ατρόμητος- ΠΑΟΚ: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος και στην δύναμη. Πέρυσι κάναμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά, ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και φέτος. Έχουμε πολύ κάλο υλικό και φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω».

Για τον βασικό στόχο του Ατρόμητου φέτος και το πρωτάθλημα:« Σίγουρα είναι η Ευρώπη και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Νομίζω θα είναι περίπου η εικόνα μέχρι το τέλος. Οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, θα υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός και νομίζω θα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα φέτος».

Για το μέλλον του: «Ανήκω στον ΠΑΟΚ και το πρωτεύον για έμενα είναι να γυρίσω εκεί. Και από εκεί άμα μπορέσω να παίξω στο εξωτερικό».