Χατζόπουλος: «Έχουν μειωθεί τα χρέη – Στόχος τα πλέι οφ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News ο κ.Χατζόπουλος μίλησε για την καθοριστική συμβολή των φίλων του Δικεφάλου στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με στόχο την εξυγίανση της ΚΑΕ.

Ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας στάθηκε και στη συνδρομή του Ιβάν Σαββίδη, ενώ αγωνιστικός στόχος για τον ΠΑΟΚ, όπως είπε,  είναι η είσοδος στα πλέι οφ.

Σε απόσπασμα της συνέντευξης αναφέρει:

Για την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Έχει μειωθεί σημαντικά το κομμάτι της οφειλής προς τους παίκτες και από τα 971.000 ευρώ που χρωστούσαμε, πλέον έχουμε πέσει κάτω από τα 400.000 ευρώ. Ευελπιστούμε να πετύχει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όχι μόνο για να τους εξοφλήσουμε, αλλά και για να καλύψουμε ότι άλλο μπορούμε».

Για το για ποιον λόγο είναι μονόδρομος η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: «Διότι με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί μία λαϊκή βάση ιδιοκτητών. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό ο λαός του ΠΑΟΚ να γίνει κοινωνός των προβλημάτων του και, στο μέτρο που μπορεί να προσφέρει πολύτιμη λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει».

Για το αν λείπει, ένας αντίστοιχος Σαββίδης από την ομάδα μπάσκετ: «Σίγουρα λείπει και κάθε ομάδα χρειάζεται ένα μεγάλο αφεντικό, τον άνθρωπο που θα μπορεί να της εξασφαλίζει ηρεμία και προοπτική για το αύριο. Κακά τα ψέματα, χωρίς ιδιοκτήτη, δύσκολα μια ομάδα μπορεί να λειτουργεί χωρίς προβλήματα».

Για το αν ο Ιβάν Σαββίδης συνδράμει ακόμη την ομάδα: «Μέχρι και πέρσι μας είχε βοηθήσει πολύ, φέτος έχει ανακοινώσει ότι θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Θα θέλαμε ιδανικά να φτάσουμε τα 500.000 ευρώ, ώστε, με τη στήριξη της οικογένειας Σαββίδη, το ποσό να ανέβει στο 1 εκατ. Ευρώ».

Για τους φετινούς στόχους: «Φέτος η ομάδα χτίστηκε στη λογική να μπορέσουμε να κάνουμε εξυγίανση, μειώνοντας τα παλαιά χρέη και να δημιουργήσουμε παράλληλα κάτι όσο το δυνατόν πιο στέρεο και αποτελεσματικό γίνεται. Θέλουμε να μετάσχουμε στα πλέι οφ και πιστεύω θα το πετύχουμε».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για την Κ.Α.Ε: «Όχι και μπορώ να το καταλάβω αυτό, αφού για να επενδύσει κάποιος θα θέλει να παραλάβει μία ομάδα νοικοκυρεμένη και όχι με υπέρογκες οφειλές. Φιλοδοξώ σε 2-3 χρόνια από σήμερα, τα χρέη να έχουν σχεδόν μηδενιστεί και το προϊόν μας να είναι και πάλι ελκυστικό».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy