Χατζόπουλος: «Να έρθει ο κόσμος κοντά μας και να στηρίξει την προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα που μας έχει κάνει περήφανους».

Για τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την αναγκαία στήριξη από τον κόσμο μίλησε, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο Metropolis 95.5, ο χρηματοδότης των «ασπρόμαυρων», Θανάσης Χατζόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης:

«Μπήκαμε να κάνουμε μια προσπάθεια και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου. Αν δεν έρθει, ο ΠΑΟΚ δεν θα υπάρχει. Αυτή είναι η αλήθεια. Στο παρελθόν ο κόσμος έσωσε την ομάδα και τον ποδοσφαιρικό. Ο Νίκος Κωνσταντινίδης ήρθε και ανανέωσε τη χορηγία του για να μας βοηθήσει. Μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου μπορεί να συμμετέχει και με τα διαρκείας στήριξης.

Να συμμετάσχει και να αγοράσει μετοχές. Ό,τι μπορεί ο καθένας. Όταν μαζευτούν χιλιάδες κόσμου καταλαβαίνετε ότι τα 20 ευρώ θα γίνουν χιλιάδες. Για να βγει η χρονιά χρειάζονται δύο εκατομμύρια. Τα χρέη της ομάδας δεν είναι μόνο αυτά όμως. Η τρέλα του ΠΑΟΚτσή δεν έχει όρια. Να έρθει ο κόσμος κοντά μας και να στηρίξει την προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα που μας έχει κάνει περήφανους».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy