Χωρίς τον κόσμο του στη Λαμία ο ΠΑΟΚ

Εδώ και αρκετές μέρες ήταν γνωστό πως η αστυνομία δεν επέτρεψε την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Λαμία για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Πλέον έγινε γνωστό και επίσημα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, την προσεχή Δευτέρα (03-12-2018) και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας…πως μετά από απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού απαγορεύεται τόσο η οργανωμένη όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Δικεφάλου για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κόντρα στη Λαμία στο ΔΑΚ Λαμίας.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση και να μην ταξιδέψουν στη Λαμία, καθώς ελοχεύει κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy