Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση στον ΠΑΟΚ

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εντός του «Δικεφάλου του Βορρά» αποφασίστηκε να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές.

Ένας σέντερ φορ και ένας επιτελικός μέσος, ο οποίος θα μπορεί να παίξει και ως αριστερός εξτρέμ. Για τη δεύτερη θέση φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ο Φάμπιο Μάρτινς, ο οποίος είχε απασχολήσει και στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.

Η διαφορά με τότε είναι πως ο Πορτογάλος είναι πλέον ελεύθερος και δεν χρειάζεται να δαπανηθούν χρήματα για τη μεταγραφή του. Ωστόσο, θα χρειαστεί να ρίξει τις απαιτήσεις του, αφού οι «ασπρόμαυροι» δεν πρόκειται να ξεφύγουν σε ποσά 700.000-800.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα έχουν μέλλον, ακόμα και δανεικός να αποκτηθεί ένας παίκτης αυτό θα γίνει με μία βατή οψιόν, όπως συνέβη πέρυσι με τον Σάστρε.

Και στόχος των ανθρώπων που ασχολούνται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, δηλαδή του Λουτσέσκου και του Μπότο, είναι να μην υπάρξουν λύσεις… μπαλώματα, αλλά λύσεις με μόνιμο χαρακτήρα για την ομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy