Δείπνο σύμπνοιας, ομόνοιας και συσπείρωσης είχαν χθες το βράδυ οι Γιώργος Σαββίδης, Μπότο και Λουτσέσκου,

Το δείπνο Σαββίδη – Μπότο – Λουτσέσκου και η στήριξη στο νέο πλάνο

Ένα δείπνο σύμπνοιας, ομόνοιας και συσπείρωσης είχαν χθες το βράδυ οι Γιώργος Σαββδης, Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά από την ήττα με τον Παναθηναϊκό, κατά την διάρκεια του οποίου έγινε συζήτηση για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στην αγωνιστική περίοδο.

Οι τρεις άνδρες ανέλυσαν την κατάσταση εντός ομάδας, τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής και έγινε κουβέντα για τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί. Κατά την διάρκεια της κουβέντας που έγινε μέσα σε καλό κλίμα, ειπώθηκαν αρκετά και από τους τρεις για τα όσα έχουν γίνει (ή δεν έχουν γίνει) εντός αγωνιστικού χώρου μέχρι στιγμής στην σεζόν και φυσικά στάθηκαν στους λόγους που έχουν έρθει τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό.

Ένα από τα συμπεράσματα που βγαίνουν από το χθεσινοβραδυνό δείπνο είναι ότι υπάρχει σύμπνοια μεταξύ διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος. Επιβεβαιώθηκε ανάμεσα σε Σαββίδη, Μπότο και Λουτσέσκου ότι το project του χτισίματος μιας νέας ομάδας παρά τις δυσκολίες της αρχής του θα υποστηριχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από πλευράς της διοίκησης. Εκφράστηκε η πίστη για αλλαγή της εικόνας της ομάδας σε συγκεκριμένους τομείς και βελτίωση των αποτελέσματων ενόψει ενός δύσκολου προγράμματος τον Οκτώβρη με παιχνίδια ντέρμπι.

Το κλίμα – σε αντίθεση με όσα γράφονται δεξιά και αριστερά – ήταν πολύ καλό, χαλαρό και ενωτικό με τους Γιώργο Σαββίδη, Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου να έχουν κοινή γραμμή πλεύσης και να συμφωνούν στις ανάγκες που έχει η ομάδα για να βελτιωθεί εντός αγωνιστικού χώρου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy