Δέκα εκατομμύρια για μεταγραφές…μέχρι στιγμής από τον Σαββίδη!

Με την προσθήκη του Άντερσον Εσιτί στο ρόστερ, ο οποίος θα στοιχίσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος θα έχει ξοδέψει το ποσό των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ ως τώρα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Μπορεί πολλά ΜΜΕ να θέλουν να περάσουν στον κόσμο πως ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη δεν ξοδεύει λεφτά για να κάνει μεταγραφές, ωστόσο μέχρι τώρα τα νούμερα τους διαψεύδουν.

Οι ασπρόμαυροι έχουν ρίξει ένα ποσό κοντά στα 10.000.000 ως τώρα προκειμένου να ενισχυθούν, χωρίς να μετράται στον εν λόγω αριθμό και τα συμβόλαια των νεοφερμένων ποδοσφαιριστών.

Ο Δικέφαλος έδωσε από 800.000 ευρώ σε Ξάνθη και Παναιτωλικό για τους Μελιόπουλο και Μιχάι αντίστοιχα, ξόδεψε 1.500.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Μίροσλαβ Στοχ και άλλα 3.000.000 για να κάνει δικό του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Τώρα, θα χρειαστεί να εκταμιεύσει άλλα 3,5 εκατ. ευρώ για να ενισχύσει την μεσοαμυντική γραμμή του με τον Άντερσον Εσίτι και έτσι το ποσό που έχει ξοδέψει για μεταγραφές το καλοκαίρι αυτό, φτάνει τα 9.500.000 ευρώ.

Και φυσικά, οι μεταγραφές δεν τελειώνουν εδώ για τους νταμπλούχους Ελλάδας, αφού θα γίνουν ακόμη 2-4 προσθήκες, μέχρι το τέλος του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού.