Δεν δίνει εισιτήρια σε ΠΑΟΚ η ΑΕΛ!

Πιστή στην απόφασή της να μην επιτρέπει την παρουσία οπαδών των λεγομένων «μεγάλων» ομάδων στην «AEL FC Arena» έμεινε η διοίκηση της ΑΕΛ, που ανακοίνωσε σήμερα ότι το ίδιο θα πράξει και στις περιπτώσεις των αγώνων των «βυσσινί» κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«1. H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι, όπως μέχρι σήμερα, δεν διαθέτει εισιτήρια για τους οπαδούς των αντιπάλων λεγομένων μεγάλων ομάδων και το ίδιο θα ισχύσει και τώρα.

2. Ειδικά για το παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα υπάρξουν εκδοτήρια στο γήπεδο ούτε την ημέρα του αγώνα ούτε τις προηγούμενες ημέρες.

Στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο:
α) Όσοι διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας,
β) Όσοι θα προμηθευτούν εισιτήρια ημέρας από τα γραφεία της ΠΑΕ Κύπρου 72 με τις νόμιμες προϋποθέσεις (επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας – ΑΜΚΑ).

γ) Δεν θα διατεθούν από τα γραφεία ομαδικά εισιτήρια, παρά μόνο μεμονωμένα.
δ) Δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο τα παιδιά έως 12 ετών και δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο οι αθλητές έως 12 ετών όλων των ακαδημιών του Νομού Λάρισας συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Τα παιδιά των ακαδημιών τόσο της ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και των άλλων ακαδημιών θα καταλάβουν τις θέσεις στις θύρες 1 – 2 & 23 που παραδοσιακά διατίθεντο για τον ιστορικό σύνδεσμο οργανωμένων Monsters.

Τα ίδια ακριβώς θα ισχύσουν και για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την τελευταία αγωνιστική.

Οι τιμές των εισιτηρίων που μπορούν να προμηθευτούν οι οπαδοί της ΑΕΛ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ από την Πέμπτη 4/4/2019 είναι οι εξής:
ΘΥΡΕΣ: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 – ΚΑΝΟΝΙΚΟ €15,00.
ΘΥΡΕΣ: 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22 – ΚΑΝΟΝΙΚΟ €30,00.
ΘΥΡΑ: 18 VIP – ΚΑΝΟΝΙΚΟ €60,00».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy