Δεν έχει κλείσει την πόρτα της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

To κεφάλαιο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παραμένει ανοιχτό για τον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος επιθετικός δεν έχει κλείσει την πόρτα για την επιστροφή του στην Τούμπα, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις που προβλήθηκαν στο OPEN την Κυριακή (27/3).

Ο Πρίγιοβιτς στάθηκε στην εξαιρετική σχέση που έχει με την οικογένεια Σαββίδη, λέγοντας «η Ελλάδα γενικότερα είναι καλή επιλογή. Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου, τον παρακολουθώ στενά και ποτέ δεν ξέρεις. Έχω υψηλό κίνητρο».

Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως υπάρχει στο μυαλό του παίκτη, ανεξάρτητα με το γεγονός ότι δεν προκύπτει για την ώρα σενάριο επιστροφής από την πλευρά των «ασπρόμαυρων».

Ο Πρίγιοβιτς πάντως έχει στο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Γουέστερν Γιουνάιτεντ ειδικό όρο για τον δικέφαλο. Στο 3+1 με τους Αυστραλούς, όπως αποκαλύπτει το metrosport.gr, υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ με χαμηλό κόστος. Κι αυτό ενδεχομένως να παίξει το ρόλο του, εάν πάρουν την τελική απόφαση ο Ιβάν και ο Γιώργος Σαββίδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy