Δεν σταμάτησε να επαναλαμβάνει τη λέξη δουλειά ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη του ΠΑΟK

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, με 1-0 επί του Παναιτωλικού, στο ντεμπούτο του Ουρουγουανού τεχνικού.

Επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές την λέξη δουλειά, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA, μετά τη λήξη της αναμέτρησης!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκαρσία:

Για το σημερινό ματς: «Σίγουρα ήταν μια τιμή που δεν περίμενα. Δεν είχα πολλές μέρες να δουλέψουμε. Έχουμε καλούς παίκτες και θέλουμε δουλειά. Θέλουμε να δουλέψουμε κάθε μέρα».

Για το αν έπαιξε ρόλο και η κούραση σήμερα: «Πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Υπάρχουν τα ταξίδια στο Europa ο αντίπαλος είχε καινούργιο προπονητή και οι παίκτες είχαν μεγαλύτερο κίνητρο. Εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε. Θέλει λίγο χρόνο και κάθε μέρα δουλειά».

Για το τι του άρεσε από την ομάδα του: «Μου άρεσε το πρέσινγκ. Να παίζουμε με μπάλα γιατί έχουμε παίκτες. Μετά αλλάξαμε λίγο το σύστημα, αλλά οι παίκτες είναι έμπειροι και το κατάλαβαν γρήγορα. Θέλαμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο. Με βοήθησαν οι παίκτες, αλλά ξαναλέω πως θέλει δουλειά».

Για την συνέχεια: «Όταν κερδίσεις μπορείς να δουλεύεις με πιο ησυχία και χαρά και είναι σημαντικό. Δεν σημαίνει πως είμαστε τέλεια. Θέλουμε συνέχεια δουλειά».

Για τους στόχους: «Μπορώ να λέω πολλά, αλλά δεν μου αρέσει αυτό. Αυτό είναι εύκολο, εγώ θέλω να πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι. Τα λόγια είναι εύκολα, πρέπει να δουλέψουμε και θα δούμε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy