Διερεύνηση των καταγγελιών Κούγια ζητάει o ΠΑΟΚ

Όπως σημειώνουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, πλέον, απαιτούν να διερευνηθούν οι σοβαρές καταγγελίες του Αλέξη Κούγια από την Κυβέρνηση και τα πειθαρχικά όργανα, ενώ για ακόμη μια φορά από την πλευρά του Δικεφάλου θέτουν θέμα VAR και ξένων διαιτητών.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με έκπληξη και εκνευρισμό πληροφορηθήκαμε από τις δηλώσεις του κ. Κούγια ότι υπήρξε προσπάθεια να εμπλακεί το όνομα του ΠΑΟΚ και του κ. Σαββίδη σε τακτικές παρασκηνίου.

Αναμένοντας και απαιτώντας να διερευνηθούν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες του κ. Κούγια από την κυβέρνηση, τα πειθαρχικά όργανα και τους αρμόδιους εισαγγελείς, για άλλη μια φορά θα επισημάνουμε το εξής: ο ΠΑΟΚ είναι ίσως ο μόνος σταθερός σύλλογος στις απόψεις του για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και η μόνη πίεση που ασκούμε είναι προς αυτή την κατεύθυνση, όπως για παράδειγμα το VAR ή οι ξένοι διαιτητές.

Σύμμαχοί μας είναι όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων που επιθυμούν το ίδιο και όσοι παράγοντες δεσμεύονται από το ίδιο όραμα. Οι υπόλοιποι θα μας βρίσκουν απέναντι».