Δικαίωση Βοσκόπουλου: Αφαιρέθηκε το επίθετό του από τη Χαρά

Έξαλλη είναι η Τζούλια Παπαδημητρίου μετά και την απόφαση του Εφετείου Αθηνών που δικαίωσε τον πρώην σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο. Χρόνια πολλά τώρα, οι δύο πρώην σύζυγοι είναι αντιμέτωποι στα δικαστήρια, για την πατρότητα της Χαράς, με τον τραγουδιστή να υποστηρίζει ότι δεν είναι βιολογικό του παιδί, καλώντας τη να υποβληθεί σε DNA, ώστε να αποδειχτεί αν είναι ή όχι, και να αναλάβει όλες τις πατρικές ευθύνες που του αναλογούν.
Η Χαρά Βοσκοπούλου, που δεν θα λέγεται πια Βοσκοπούλου, αλλά Παπαδημητρίου, φέρεται να είναι το μεγαλύτερο θύμα, της αδίστακτης κόντρας όπως εξελίχθηκε, δύο ανθρώπων που αγαπήθηκαν πολύ, αλλά χώρισαν με τον χειρότερο τρόπο, ανταλλάσσοντας μηνύσεις και βαρείς κατηγορίες ο ένας για τον άλλον.
Σύμφωνα με και με την απόφαση του δικαστηρίου, ακυρώθηκε η αναγνώρισης της κόρης της Τζ. Παπαδημητρίου, Χαράς από τον τραγουδιστή, που σημαίνει ότι αυτομάτως της αφαιρείται το δικαίωμα να κάνει χρήση του επιθέτου Βοσκοπούλου.  Το χρονικό της μεταξύ τους διαμάχης, ξεκίνησε το 2007. Τότε το Πρωτοδικείο Αθηνών είχε κάνει δεκτή την αίτηση του τραγουδιστή για διεξαγωγή DNA, και από πότε, η Χαρά δεν εμφανίστηκε ποτέ σε προγραμματισμένο ραντεβού για αιμοληψία, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η διαδικασία.  Όσες αιτήσεις και αν κατέθεσε ο Τ.Βοσκόπουλος για εξέταση DNA ενώ παράλληλα ζητούσε την ακύρωση της πράξης αναγνώρισης ως νόμιμου παιδιού του, οι δύο πρωταγωνίστριες του «έργου» παρέμεναν άφαντες.
Μετά και από αυτές τις εξελίξεις, το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή το 2010 την προσφυγή του τραγουδιστή και ακύρωσε την συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς ως κόρης του, κρίνοντας πώς παραπλανήθηκε όταν υπέγραψε αυτή τη συμβολαιογραφική πράξη, που είχε ως αποτέλεσμα η Χαρά να χάσει το δικαίωμα της διατροφής κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Ελβετία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy