Δημήτρης Χρυσοχοίδης: Σε μία σπάνια μουσική εμφάνιση στο «Mondo» στην Τούμπα στηρίζοντας τα νέα παιδιά (βίντεο)

Με κάθε τρόπο προσπαθεί ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης, να είναι στο πλευρό των νέων καλλιτεχνών και να τους στηρίζει. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια ζει και μεγαλουργεί μουσικά μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη, πριν από λίγες μέρες βρέθηκε σε ένα Κυριακάτικο απογευματινό  live στην Τούμπα, όπου διασκέδασε με τη ψυχή του, θέλοντας με τον τρόπο του να στηρίξει, τον καλό του φίλο και ανερχόμενο τραγουδιστή Γιώργο Κονταξή.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης, δεν δίστασε μάλιστα να μοιραστεί μαζί του το μικρόφωνο, και όταν ανέβηκε στην πίστα του Mondo, αποθεώθηκε από το κατάμεστο κόσμου, μαγαζί, όπου αποτελεί το hot στέκι στην Τούμπα, για κέφι και καλή μουσική, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Γιώργος Κονταξής, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του, ακούγοντας τα πιο κολακευτικά σχόλια από τον Δημήτρη Χρυσοχοίδη, ευχαριστώντας τον και δημόσια για αυτό.

Δημήτρης Χρυσοχοΐδης…. λατρεμένος φίλος χρόνων στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες!!!MONDO @γιωργος Κονταξής

Gepostet von Spyridoula Kampou Xerovasila am Sonntag, 14. Oktober 2018

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy