Διονύσης Μακρής: Ο ΠΑΟΚ, τα μπουζούκια , ο Κλάους και τα… μακαρόνια!

Για τα όσα είχε ζήσει στη Θύρα 4, την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, το σπίτι του που βρίσκεται ένα… βήμα από την Τούμπα , τον φίλο του Κλάους Αθανασιάδη αλλά και τα οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπισε μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Διονύσης Μακρής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει για τον ΠΑΟΚ με τον οποίο ταξίδεψε μέχρι και τη Μόσχα, τα λάθη του παρελθόντος αλλά και τη νέα του αρχή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το νέο του τραγούδι και την… επιρροή του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Είναι ένα ανεβαστικό τραγούδι, το αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου και το «όλοι σηκωθείτε» είναι ατάκα από τη Θύρα 4. Από την εφηβεία μου μέχρι τα 20 και κάτι, ήμουν οργανωμένος, εκδρομές και τέτοια. Τώρα είμαι υποστηρικτής, φτάσαμε τα 40 τώρα, φαντάσου ότι τη δεκαετία του 90΄πρόλαβα τις εκδρομές με τον πατέρα μου, γιατί το πατρικό μου είναι στην Κλεάνθους και έμπαινα στο γήπεδο. Πήγαινα και πηγαίνω παντού με τον ΠΑΟΚ, Μόσχα, Καζάν, παντού όπου μπορώ πηγαίνω».

Για τα οικονομικά του, σημείωσε: «Βγάζαμε 60.000 ευρώ την εβδομάδα και τα τρώγαμε με τους φίλους μου, ήμουν μικρός και με τη νιότη τα μυαλά ήταν πάνω από το κεφάλι. Είχα μία συζήτηση για προέδρους με έναν φίλο μου, για το αν γίνεται να φας 100 εκατομμύρια σε μία εβδομάδα και του λέω «δώσε μου να σου δείξω», στρατόπεδα ολόκληρα ταΐζαμε. Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω…»

Για τα λάθη του, υπογράμμισε: «Το μεγαλύτερο καλό μου δεν θέλω να το πω, αν το έκανα. Λάθη έκανα αρκετά και τα πιο πολλά στον εαυτό μου και στη δουλειά μου, τώρα έγιναν και όσο κοιτάζεις το παρελθόν χάνεις το μέλλον. Πέρασα ένα διάστημα που έτρωγα μακαρόνια για οικονομία, άλλαζα απλά το είδος και το νούμερο για να είναι διαφορετικά».

Για τον Στέφανο Αθανασιάδη και τα μπουζούκια: «Κάναμε παρέα με Κλάους, έχουν έρθει κατά καιρούς αρκετοί, αλλά μην λέμε ονόματα και τους κάψουμε μετά πήγαιναν στην αδερφή μου που είχε κομμωτήριο στην Τούμπα. Τώρα εκνευρίζομαι όταν βλέπει κάποιος δίπλα μου αγώνα και βρίζει τους παίκτες. Δεν μπορείς να βρίζεις παίκτη που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Τώρα κάνω υπομονή γιατί αλλάζει η ομάδα και κάνουμε κάτι από την αρχή».

Για τη νέα του αρχή, ανέφερε: «Είμαι ήδη στούντιο, ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα, από μπαλάντες μέχρι πιο ανεβαστικά, βρίσκομαι στην Αθήνα τώρα στο Bodega και είμαστε πολύ ωραία παρέα».

Για το τραγούδι που θα αφιέρωνε: «Θα αφιέρωνα το «μετά από εμένα ποιον θα καταστρέψεις», για τον ΠΑΟΚ πάει».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy