Δρακόντεια μέτρα με πλήρη ταυτοποίηση στοιχείων…έξω από το γήπεδο της Βίντι

Περισσότεροι από 1.200 φίλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθούν στις κερκίδες της «Groupama Arena», με την παρουσία τους να έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις της ουγγρικής αστυνομίας

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέλαβε σήμερα μια αναλυτική επιστολή που αφορά τα μέτρα ασφαλείας και κυρίως τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα εισέρχονται αφού πρώτα πιστοποιούνται όλα τα στοιχεία τους.

Ο αγώνας Vidi-ΠΑΟΚ θεωρήθηκε υψηλού ρίσκου και η διαδικασία ελέγχου και εισόδου στην Groupama Arena θα είναι αυστηρότερη.

Ο ΠΑΟΚ ζητάει από τους φιλάθλους του «να σεβαστούν τους κανόνες της UEFA, της Βίντι, του σταδίου, αλλά και της ουγγρικής νομοθεσίας» και επισημαίνει ότι καλό θα είναι «κανείς φίλαθλος να μην προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο».

Όπως έχουμε ενημερώσει, τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έχουν εξαντληθεί.

Αναλυτικά η επιστολή της Βίντι προς τους «ασπρόμαυρους» αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ!

Η Vidi FC πούλησε ονομαστικά εισιτήρια. Δικαίωμα εισόδου στο στάδιο έχουν μόνο όσοι φίλαθλοι κατέχουν εισιτήριο με τυπωμένο το όνομά τους επάνω. Θα ταυτοποιούμε τα στοιχεία των φιλοξενούμενων φιλάθλων με εκείνα των εισιτηρίων τους. Στην περίπτωση που τα στοιχεία δεν ταιριάζουν και/ή οι φίλαθλοι δεν έχουν έγγραφο ταυτοποίησης με φωτογραφία, θα τους απαγορευθεί η είσοδος.

Η παραπάνω διαδικασία θα ακολουθηθεί αυστηρά και ζητούμε να ταξιδέψουν στην Ουγγαρία μόνο φίλαθλοι που έχουν εκδώσει εισιτήριο με τα στοιχεία τους. Η διαδικασία ελέγχου των εισιτηρίων στο σημείο της εισόδου θα έχει ως αποτέλεσμα η διαδικασία να διαρκέσει περισσότερο από το φυσιολογικό. Για το λόγο αυτό ζητούμε από τους φιλάθλους να φθάσουν στο στάδιο εγκαίρως και ενημερώνουμε πως οι θύρες θα ανοίξουν στις 16:55 (τοπική ώρα). Δεν θα σας επιτραπεί να φέρετε σημαίες με κοντάρι, όπως επίσης απαγορεύονται κουκούλες και σκούφοι ολοπρόσωπης κάλυψης (για την αποφυγή ανίχνευσης).

Οι άνθρωποι της ασφάλειας θα απομακρύνουν τα παραπάνω στα σημεία εισόδου. Τα υπόλοιπα απαγορευμένα αντικείμενα υπόκεινται στους κανονισμούς του γηπέδου»

Μπορείτε να βρείτε τους κανονισμούς γηπέδων της ουγγρικής ομοσπονδίας ΕΔΩ και τους κανονισμούς του σταδίου ΕΔΩ.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy