«Δύσκολη η συνέχεια για τον ΠΑΟΚ»

Στην προσπάθεια που έχουν καταβάλλει οι παίκτες του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και στη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τον ΠΑΟΚ, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά ο προπονητής του Δικεφάλου ανέφερε:

«Γνωρίσαμε μια ήττα στο γήπεδό μας. Προσπαθήσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια του Ήφαιστου, αλλά ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε το ρυθμό για 40 λεπτά. Κάναμε μια εξαιρετική προσπάθεια, μετά το πρώτο 15λεπτο είχαμε καλή εικόνα, ελέγξαμε τα βασικά επιθετικά κομμάτια του αντιπάλου, αλλά στο τέλος δεχθήκαμε ένα καλάθι κάτω από το 1 δευτερόλεπτο και χάσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».

Για τις λίγες ασίστ:

«Άμα σουτάρεις μόνος και δεν βάζεις καλάθι,τότε δεν μετράει η ασίστ. Και στο ΟΑΚΑ σουτάραμε μόνοι μας και δεν τα βάλαμε. Η ομάδα έχει κάνει τεράστια, τιτάνια προσπάθεια, αλλά όταν καταλήγεις με 10 παίκτες στο ρόστερ, είναι δύσκολο».

Για τον κίνδυνο να «αδειάσει» η ομάδα, καθώς δεν υπάρχει πια το ίδιο κίνητρο:

«Ο κίνδυνος να αδειάσει η ομάδα, θεωρώ έχει περάσει. Τα αποθέματα που έχει ο καθένας όμως και το πόσο αντέχει, είναι στο μυαλό του. Σε αυτό παίζουν ρόλο και οι προσδοκίες που υπήρχαν. Δεν μπορώ να απαντήσω για τον καθένα ξεχωριστά. Κάναμε τεράστια προσπάθεια, φέραμε την ομάδα σε ένα πολύ καλό σημείο και με βάση τις συνθήκες που υπάρχουν, περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα, με όποιον τρόπο τελειώσει…

Πέτυχε τους στόχους μας 100% σε Κύπελλο και Ευρώπη. Όσο οι συνθήκες ήταν κανονικές, τα κάναμε όλα σε πολύ καλό επίπεδο. Είναι δύσκολη η καθημερινότητά μας, αυτή τη βδομάδα κάναμε προπονήσεις με 9 και 8 παίκτες. Όταν κάποιος, βήχει, αμέσως ανησυχούμε…

Με βάση τις συνθήκες που υπάρχουν δεν είχαμε στόχο να πάρουμε το Champions League… Φτάσαμε πολύ κοντά στο να κερδίσουμε το Κύπελλο και να προκριθούμε στην Ευρώπη. Υπάρχουν όμως και κάποια όρια, η συνέχεια θα είναι δύσκολη».

Για τους στόχους από εδώ και στο εξής:

«Αυτό που ήθελα να πετύχω, είναι να πάμε στους τελικούς του πρωταθλήματος ή να παίξουμε για την 3η θέση όπως πέρυσι, όμως δεν υπάρχουν οι συνθήκες γι’ αυτό. Τις συνθήκες τις καθορίζει η διοίκηση, εμείς έχουμε συγκεκριμένο ταβάνι. Αυτά τα έχω πει εδώ και δύο μήνες αλλά αν δεν υπάρχουν οι συνθήκες, δεν μπορείς…»