Έ ρε γλέντια: Ψωμιάδης κατά Μπουτάρη: «Δεν πήγα σε μπου…ο και έκανα τη μαντάμ»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή του στη διαφήμιση των Jumbo για τις απόκριες μίλησε στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη. Αίσθηση προκαλεί, ωστόσο, η αναφορά του πρώην περιφερειάρχη στον Γιάννη Μπουτάρη, που πρόσφατα είχε απασχολήσει με τις άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής, τη χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων και τις επισκέψεις του σε οίκους ανοχής.

Είναι η διαφήμιση το πιο extreme πράγμα που έχετε κάνει;

«Εδώ και 35 χρόνια κάνω τα πάντα. Δεν έμεινε κάτι που να μην έχω κάνει. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που μεταμφιέζομαι. Έχω ντυθεί Ζορό, Βλάχος, Πόντιος και Άγιος Βασίλης. Ποτέ δεν φόρεσα τη μάσκα της υποκρισίας και της σοβαροφάνειας. Πάντα ήμουν αυθεντικός. Ούτε ανήκω σε κανένα αληταριό. Είμαι όπως είμαι. Και να σας πω και κάτι; Εγώ δεν βγήκα να πουλήσω ή να διαφημίσω κοκαΐνη, σεξουαλικά βοηθήματα, όπως πήγε κάποιος σε ένα μπου…ο και έκανε τη μαντάμ».

Αναφέρεστε στον Γιάννη Μπουτάρη, που έδωσε συνέντευξη μέσα σε οίκο ανοχής;

«Ούτε το όνομά του δεν ξέρω. Κάποιος με ιδιαίτερα γούστα. Καλό είναι να κάνουμε τα πάντα, αλλά να επιδεικνύουμε και το έργο που μας ανέθεσε ο ελληνικός λαός».