«Έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο», ήταν η απίστευτη ατάκα… που είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς

Επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, βγαίνοντας από την σύσκεψη των «μεγάλων»!

«Έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο, να τη φορέσει φεύγοντας να δούμε αν του κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά όταν αποχωρούσε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι εκπρόσωποι των Πειραιωτών έμειναν σχεδόν τέσσερις ώρες στη συνεδρίαση και πλην του ΠΑΟΚ, δηλαδή του Μάκη Γκαγκάτση, ήταν οι τελευταίοι που έμειναν από το Big 4.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy