«Έδεσε» τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη ο ΠΑΟΚ

Επιβράβευση για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο ΠΑΟΚ μόλις τον περασμένο Αύγουστο είχε προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του νεαρού. Όμως τώρα, τέσσερις μήνες μετά ουσιαστικά, του κάνει Χριστουγεννιάτικο δώρο νέα συμφωνία.

Όπως ανακοίνωσε ο «δικέφαλος», ο Κουλιεράκης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και επέκταση για ένα χρόνο. Η νέα συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών, μέχρι το Δεκέμβριο του 2026 δηλαδή.

Όλα αυτά τη στιγμή που τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για ενδιαφέρον που προσελκύει ο νεαρός αμυντικός, ολοένα και αυξάνονται.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ήταν δίχως αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα του πρώτου μισού της σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έπεισε στην καλοκαιρινή προετοιμασία, κέρδισε φανέλα βασικού, κλήθηκε στην Εθνική. Ήρθε η ώρα λοιπόν για να ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ μέχρι τις 31.12.2026.

Ο Κουλιεράκης γεννήθηκε στις 28.11.2003 στα Χανιά, έκανε τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία Calcetto, μέχρι το 2017, οπότε άνοιξε το κεφάλαιο ΠΑΟΚ στη ζωή του. Από την Κ15, την Κ17, την Κ19 και τον ΠΑΟΚ Β, βασικός στον ΠΑΟΚ, πριν κλείσει τα 19, με συμβόλαιο που άμεσα επεκτάθηκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 και πλέον μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026.

Στις 20.08.2022 φόρεσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο ματς με τον Παναιτωλικό κι έκτοτε μετρά 12 συμμετοχές. Παράλληλα κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας και έκανε το ντεμπούτο του στο φιλικό κόντρα στη Μάλτα τον περασμένο Νοέμβριο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy