«Εδεσε» τον Κρέσπο ως το 2021

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μέχρι το 2021.

Είναι ορισμένες φορές που τα κομμάτια του παζλ κολλάνε εκεί που δεν το περιμένεις. Για την ακρίβεια, έτσι συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Το καλοκαίρι του 2016 ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έψαχνε μια νέα πρόκληση. Μια από τις πολλές της καριέρας του. Απ’ όταν… απογαλακτίστηκε από τη Σεβίλλη (έχοντας κατακτήσει ένα Europa League κι ένα UEFA Super Cup) βρισκόταν με τη βαλίτσα στο χέρι. Κάθε χρόνο κι άλλη ομάδα. Ένας νομάς του ποδοσφαίρου σε αναζήτηση των κατάλληλων συνθηκών για μόνιμη εγκατάσταση.

Δεν πίστευε, όπως έχει παραδεχτεί, ότι θα τις βρει στη Θεσσαλονίκη. Μέσα του δεν είχε… ξεπακετάρει απόλυτα. Τρία χρόνια μετά κι έπειτα από εμφανίσεις, οι οποίες έπεισαν και τον κάθε (πάντα υπάρχουν πολλοί) δύσπιστο, ο Κρέσπο είναι ακόμα εδώ. Και θα συνεχίσει να είναι ως το 2021.

Πατέρας δύο παιδιών πλέον με 111 συμμετοχές, τέσσερα γκολ, δύο Κύπελλα, δύο βραβεία MVP και τα ρούχα του στις ντουλάπες. Όχι στη βαλίτσα.

Καλή συνέχεια #TheGuarantee…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy