Έφτασαν μεθυσμένοι στην Αθήνα… και προκάλεσαν επεισόδιο στο αεροδρόμιο οι διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης!

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, η πολωνική διαιτητική τετράδα που επρόκειτο να βρεθεί στο ΑΕΚ-Άρης στη Νέα Φιλαδέλφθεια, ο Πάβελ Ρατσκόφσκι, οι βοηθοί Ράντοσλαβα Σιέτζκα και Άνταμ Κούπσικ, καθώς και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ ήρθαν μεθυσμένοι στην Αθήνα, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μάλιστα, προκάλεσαν επεισόδιο κατά τη διάρκεια της πτήσης αλλά και στο αεροδρόμιο, παρουσία ανθρώπων της ΕΠΟ, οι οποίοι παρακολουθούσαν άναυδοι το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η πολωνική τετράδα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχαν έντονη λογομαχία με Έλληνες συνταξιδιώτες τους (που γνωρίζουν πολωνικά), αναφέρονταν με άσχημα λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα και έκαναν σχέδια για… ξέφρενη νύχτα στην Αθήνα. Οι διαπληκτισμοί με Έλληνες συνταξιδιώτες συνεχίστηκαν και μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, καθώς ένας από τους Πολωνούς φέρεται να ήρθε στα χέρια με κάποιον πατέρα και τον γιο του και να έφτυσε τον πρώτο!

Από τότε η τύχη τους αγνοείται και υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό για τους διαιτητές και την διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ-Άρης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος στις 6 το απόγευμα! Μένει να φανεί αν θα εμφανιστούν και θα είναι σε θέση να διαιτητεύσουν ή αν θα τους επιτραπεί μετά τα καμώματά τους και πώς θα καλυφθεί το πιθανό κενό, λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy