«Είμαστε απόλυτα θετικοί για τη Νέα Τούμπα»

Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος των «Εντάξει», Σωκράτης Δημητριάδης, όταν και έθεσε ζήτημα για το πιθανό γκρέμισμα σχολείου στην Τούμπα, αλλά και ένα συνολικό θέμα για την συμπεριφορά φορέων της Θεσσαλονίκης προς τον Ιβάν Σαββίδη για το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ έδωσε ο Σταύρος Καλαφάτης.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε ότι εκείνος και τα υπόλοιπα μέλη των «Εντάξει» είναι υπέρμαχοι οποιουδήποτε αναπτυξιακού αθλητικού έργου για το καλό της Θεσσαλονίκης, όπως θα είναι η «Νέα Τούμπα».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

«Ισχύει στο ακέραιο η θέση ότι είμαστε απολύτως θετικοί, ως “Εντάξει”, αλλά κι εγώ προσωπικά, για την υλοποίηση αυτού του αναπτυξιακού αθλητικού –και όχι μόνον – έργου. Δηλώσεις και τοποθετήσεις που γίνονται με γνώμονα οπαδικά κριτήρια, από όποιον κι αν γίνονται, είναι μη αποδεκτές.

Θεωρώ δεδομένο ότι καμία ομάδα της πόλης μας –και εν προκειμένω ο ΠΑΟΚ- δε θα λειτουργούσε ποτέ εις βάρος της Θεσσαλονίκης και του δημοσίου συμφέροντος, προκειμένου να ωφεληθεί η ίδια.

Εφόσον υπάρξουν στο μέλλον αντίστοιχα σχέδια σε ανάλογες συνθήκες, για οποιονδήποτε σύλλογο, σε οποιαδήποτε περιοχή της πόλης, θα τύχουν της ίδιας θετικής αντιμετώπισης από πλευράς μας».