Εισαγγελική παρέμβαση για το στημένο ματς στην Basket League

O ΕΣΑΚΕ ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για το δημοσίευμα που έκανε λόγο για στημένο ματς στο πρωτάθλημα της Basket League.

Η αμερικάνικη ιστοσελίδα HoopsHype έγραψε πως ένας ξένος παίκτης που αγωνίζεται στη Basket League κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος της ομάδας του ζήτησε από τους παίκτες να χάσουν με μεγάλη διαφορά σε ένα παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Με σημερινή (17/3) επιστολή του προς τον κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ενημερώνει τον Αθλητικό Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της αμερικανικής ιστοσελίδας hoopshype.com και τον παρακαλεί να προβεί άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την διερεύνηση του περιεχομένου του ως άνω δημοσιεύματος, προκειμένου να προστατευθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Η επιστολή κοινοποιήθηκε προς τον Υφουπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy