Έκκληση για βοήθεια από την πολιτεία αλλά και την ΟΧΕ, έκανε ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Απόστολος Παλάσκας

Ο αρχηγός του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, Απόστολος Παλάσκας, μίλησε στο acpaok.gr για την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Handball Premier μετά το γενικό lockdown και εξήγησε:

«Η αναστολή των ερασιτεχνικών αθλημάτων έρχεται σε μία δύσκολη περίοδο για όλους μας, καθώς τα πρωταθλήματα βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη και οι αθλητές μετά το μεγάλο διάστημα αποχής που είχε υπάρξει λόγω του πρώτου lockdown είχαμε επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Αναμφίβολα η δημόσια υγεία είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει και πρέπει όλοι μας να συμβάλουμε στον περιορισμό της πανδημίας. Από την πλευρά μας, ζητάμε από τις Ομοσπονδίες και από την Πολιτεία να σταθεί δίπλα μας αυτή την στιγμή και πάντα με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και με την χρήση εβδομαδιαίων τεστ, τα οποία πρέπει οι φορείς να διευκολύνουν στο κόστους τους τα σωματεία.

Πρέπει όλοι μαζί να συμβάλουμε ώστε να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται και με την μικρότερη δυνατή αποχή για το καλό όλων μας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy