Έκοψαν και δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ (βίντεο)

Μετά από το ξαφνικό «κόψιμο» της εκπομπής «Rodeo», σειρά έχει μία ακόμη εκπομπή του ΣΚΑΪ.  Την Παρασκευή η εκπομπή «Εδώ» τελειώνει μιας και τη Δευτέρα ξεκινά το νέο καθημερινό ριάλιτι στις 15:00 με την Μαρία Μπακοδήμου, με τίτλο «The Power of love»!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Happy Day, όσοι εργαζόντουσαν στην εκπομπή της, μεταφέρονται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου:

«Το Εδώ δεν κόβεται με την έννοια που το λες γιατί οι επιδόσεις και τα νούμερα αν κοιτάξει κανείς θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει κάποιος τέτοιος λόγος το αντίθετο. Ο σχεδιασμός του σταθμού ήταν να συνεχίσουμε σε τετράωρο ζωντανό πρόγραμμα μέχρι να ξεκινήσει το καινούργιο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, που ξεκινά την άλλη εβδομάδα. Και μετά εγώ θα έμενα στο Εδώ Survivor, το οποίο ενδεχομένως να γίνει και Πανόραμα, όπως ήταν πέρυσι και μαζί μου θα είναι ο αρχισυντάκτης μου, Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος… Όλοι όσοι δουλεύουν στο Εδώ θα μετακινηθούν στην εκπομπή του Σαββατοκύριακο. Ξέραμε ότι τα τετράωρα που κάναμε θα ήταν για λίγο μέχρι να ξεκινήσει στο τούρκικο… Και ο Μηλιόγλου θα μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy