Ελ Καντουρί: Ο ΠΑΟΚ παραμένει η βασική επιλογή του!

Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ελ Καντουρί να αφήνει την Τούμπα και να προσεγγίζει την τουρκική Ρίζεσπορ. Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν δίνουν τόση βαρύτητα σε αυτά γιατί εδώ και καιρό βρίσκονται σε συζητήσεις για να ανανεώσει ο παίκτης. Ο ίδιος ο Ελ Καντουρί εξάλλου έχει δηλώσει δημόσια ότι βασική του προτεραιότητα είναι και παραμένει ο ΠΑΟΚ.

Και ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δήλωση του Όλαφ Ρέμπε, θέλει να τον κρατήσει στην Τούμπα και οι δύο πλευρές συζητούν για να βρουν συμφωνία και στο οικονομικό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Μαροκινός μέσος δεν δείχνει και ιδιαίτερη διάθεση να αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα. Μια πρόταση από την Ιταλία θα μπορούσε να τον βάλει σε δεύτερες σκέψεις ωστόσο φαίνεται για την ώρα δεν έχει κάποια στα χέρια του. Πρόσφατα και ο εκπρόσωπος του Καντουρί είχε παραδεχθεί δημόσια ότι ο πελάτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας ωστόσο ότι οι ικανότητες του Μαροκινού έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα από αρκετές ομάδες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy