Ελ Καντουρί: «Ένας από εμάς ο Σαββίδης»

Τον Ελ Καντουρί δεν τον ενδιαφέρει ο άτυπος τίτλος του «πρωταθλητή χειμώνα», στέκεται στη στήριξη του Σαββίδη και χαρακτηρίζει την Τούμπα «μοναδικό μέρος».

Η συνέντευξη του Ελ Καντουρί στην εφημερίδα «Τα Νέα»:

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής χειμώνα: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Στο τέλος γίνεται το ταμείο για όλες τις ομάδες κι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και στο υπόλοιπο της σεζόν για να μείνουμε στην κορυφή ώς το τέλος»

Για την επίθεση στον Θανάση Τζήλο:«Νιώθω τα συναισθήματα που έρχονται και σε κάθε λογικό άνθρωπο που αγαπάει το ποδόσφαιρο και όχι τη νίκη με οποιοδήποτε κόστος».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο κ. Σαββίδης είναι ένας από εμάς. Ένα ενεργό μέλος της οικογένειάς μας. Είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους».

Για την Τούμπα: «Η Τούμπα είναι ένα μοναδικό μέρος. Ένα από τα γήπεδα που σε κάνουν να θέλεις να παίξεις ποδόσφαιρο, από τα γήπεδα που μικροί βλέπαμε και ζηλεύαμε. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι καταπληκτικός και αξίζει τα πάντα».

Για το αν η μεγάλη προσοχή στο πρωτάθλημα ήταν η αιτία του αποκλεισμού στην Ευρώπη: «Όχι, θεωρώ ότι είναι λάθος το σκεπτικό αυτό. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, μπαίνεις για να κερδίσεις. Δεν έχεις τίποτα άλλο στο μυαλό σου. Δεν μας πήγαν καλά τα παιχνίδια με τη Βίντι και στη συνέχεια στράβωσαν όλα. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν περάσαμε»