Ελ Καντουρί: «Στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσουμε πάλι με τον κόσμο» (video)

Την πεποίθησή του πως ο ΠΑΟΚ θα πανηγυρίσει στο τέλος της χρονιάς την κούπα του πρωταθλητή, εξέφρασε ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά και σκοράραμε δυο γκολ σε 20 λεπτά. Μετά ο Ολυμπιακός πίεσε, αλλά πήραμε και πάλι τον έλεγχο. Πετύχαμε στο τέλος το 3-0 και το μόνο αρνητικό είναι το γκολ που δεχτήκαμε. Όπως είπε και ο προπονητής μας δεν έχει τελειώσει τίποτα»
, είπε αρχικά.

Για την ευκαιρία που είχε να σκοράρει: «Ήταν πολύ ωραία πάσα από τον Λέο. Ήθελα να προλάβω πριν σκάσει αλλά δεν το κατάφερα. Έτσι η μπάλα πήγε ψηλά και απλά σκεφτόμουν την επόμενη φορά να σκοράρω».

Σχετικά με την πρόταση που είχε από την Ιταλία: «Όπως γνωρίζετε κάθε έξι μήνες υπάρχουν μεταγραφές. Ήταν καλή η πρόταση στην Ιταλία, μιας και ήταν δίπλα στο σπίτι μου. Μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή και τελικά έμεινα. Εάν δεν αισθανόμουν καλά δεν γινόταν να μείνω. Πιστεύω ότι εάν συνεχίσουμε την σωστή δουλειά τότε θα πανηγυρίσουμε και πάλι με τον κόσμο στο τέλος της σεζόν».

Τέλος, το μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Παίζουμε για τον κόσμο και αυτό θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Πλέον αυτό που περιμένουμε είναι να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και να ζήσουμε και άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον».