Εμψυχωτική ομιλία πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε ο Ιβάν Σαββίδης

Το δικό του μερίδιο στον χαρακτήρα που έβγαλε ο ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» είχε ο Ιβάν Σαββίδης.

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ζήτησε να μιλήσει με τους νεαρούς παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά».

Εν γνώσει του λοιπόν ότι υπήρχε ένα ζήτημα άγχους και πίεσης, τους «ντόπαρε» ψυχολογικά, τονίζοντας ότι θα έχουν τη στήριξή του ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

«Παίξτε και μη φοβάστε για τίποτα, εγώ είμαι εδώ, ό,τι και να γίνει. Σας καταλαβαίνω και γνωρίζω πολύ καλά ότι εσείς είστε οι πρώτοι που χαίρεστε στις επιτυχίες και οι πρώτοι που λυπάστε στις αποτυχίες. Είμαι μαζί σας, σας πιστεύω απόλυτα», τους είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επεμβαίνει ο μεγαλομέτοχος για να εκφράσει τη στήριξή του την ομάδα.

Αντίθετα, προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στην καθημερινότητα του συλλόγου και έχουν προηγηθεί κι άλλες περιπτώσεις όπου, σε συνεννόηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε με τους παίκτες για να τους εμψυχώσει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy