Ένα ταξίδι ευεξίας & αναζωογόνησης στην μεγαλύτερη πισίνα της Αθήνας

«Τόλμη , πολυτέλεια, υπερβολή » το τρίπτυχο της κεντρικής φιλοσοφίας για τα Grand Hyatt αντανακλάται στο ολοκαίνουργιο Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens 1000 τ.μ .!
Εάν σε αυτά προσθέσουμε την εκλεκτικότητα των εξαίσιων χώρων & της έμπειρης ομάδας θεραπευτών ,τότε με βεβαιότητα η Wow experience είναι εγγυημένη!

Η εντυπωσιακή εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων , η μεγαλύτερη στην Αθήνα , το τζακούζι & το χαμάμ αλλά και η κλασσική λιτή καμπίνα της σάουνας συνθέτουν την όαση ευεξίας που αναζητούμε στην καρδιά της πολύβουης πρωτεύουσας .

Η μίνιμαλ αρχιτεκτονική και η ζεν αισθητική δημιουργούν μια αρμονική ατμόσφαιρα, που σε συνδυασμό με την …. μεγαλοπρεπή relaxation area, επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν το απόλυτο reset .

Το Grand Harmony Spa του Αθηναικού Ηyatt διαθέτει 4 καμπίνες , άνετες και ατμοσφαιρικές γιά να αφεθείτε στις απαλές η δυνατές μαλάξεις, θεραπείες που θα αναζωγονήσουν το σώμα & το νού.

Η μία φιλοξενεί τα ζευγάρια που επιθυμούν να μοιράζονται τις στιγμές χαλάρωσης & φροντίδας .

Οι θεραπείες προσώπου με την τεχνογνωσία της γερμανικής εταιρείας Babor , πρωτοποριακής στην έρευνα γιά την περιποίηση της επιδερμίδας, εφαρμόζονται με ξεχωριστή τελετουργία η κάθε μία .

Παράλληλα θα ….. ανοίξουμε αρχαίους αμφορείς με μέλι, βότανα της ελληνικής γης , ελαιόλαδο & εσπεριδοειδή γιά μία σειρά θεραπειών με βάση σοφές τεχνικές των προγόνων μας & του Ιπποκράτη .

Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει απο το πλούσιο μενού μας αφού έχουν σχεδιαστεί από το Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens για να προσφέρουν εξατομικευμένα αποτελέσματα.

Η επικεφαλής του Grand Harmony Spa Βασιλική Κορομπούλα είναι στην διάθεση σας για να επιλέξετε το πακέτο θεραπειών που σας ταιριάζει .

Αρμονία σημαίνει συμμετρία αλλά και αρετή ,συμβολίζει το ταίριασμα αλλά και την συμφωνία των ήχων στην μουσική .
Πάνω από όλα όμως η Αρμονία ήταν Ελληνίδα θεά που έκανε παρέα με την Θεά Αφροδίτη…….

Σας περιμένουμε
Grand Hyatt Athens
Ανδρέα Συγγρού 115 Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 2144021234

Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες είναι του Χρήστου Δράζου η τελευταία είναι του Βασίλη Σαριόγλου