«Ένας Σπανούλης δεν φέρνει την άνοιξη»: Έτσι έχασε ο Ολυμπιακός!

Από τον Γιάννη Γιαννούλη

Δεν έχασε ο Ολυμπιακός αλλά τον κέρδισε η ΑΕΚ. Στα ίσια από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ένας Ολυμπιακός άνοστος,χωρίς γεύση, τρέχανε πάνω κάτω για 40 λεπτά, που αν δεν έβγαζε και τον τεράστιο εγωισμό του σαν παίκτης ο Σπανούλης με τις 9 ασίστ και τους 20 πόντους, θα είχαμε ένα εύκολο απόγευμα για την «Βασίλισσα».

Ο Σφαιρόπουλος έκανε άπειρες αλλαγές μπας και βρει χημεία ο Ολυμπιακός αλλά τζίφος. Οι παίκτες του νόμιζαν ότι θα κερδίσουν μόνο με τις φανέλες τους, δεν ορμάγανε σε όλες τις φάσεις, παρά μόνο τα 4 τελευταία λεπτά αλλά ήταν πολύ αργά. Η ΑΕΚ έπαιξε σοβαρά, ήταν κολλημένη στο πλάνο, οι αλλαγές έμπαιναν έτοιμοι χωρίς καν να κάνουν ζέσταμα. Ήταν έτοιμοι.

Ο Σάκοτα είχε 12 ταλιμπάν σήμερα στο Ηράκλειο και ΑΞΙΑ πήρανε το Κύπελλο, κάνανε ακριβώς αυτά που έπρεπε να κάνει ο Ολυμπιακός, πράγματα που μία τεράστια ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη, έπρεπε αυτομάτως να κάνει παντού όπου παίζει.

Πραγματικά χάρηκα για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ αλλά αδερφέ, παίζεις στον Ολυμπιακό, τίτλους, πρωταθλήματα,κύπελλα, ευρωλίγκες και μπαίνεις σε τελικό «χαλαρός»; Ολυμπιακέ πρόσεξέ το αυτό και ειδικότερα στην άμυνα…

P.S Χίλια μπράβο στην ΑΕΚ

P.S: 50 χρόνια από το 1968

P.S: Σαν φιναλίστ παίρνεις μετάλλιο και στο φοράνε στον λαιμό και ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy