Ενοχλήσεις ο Κρέσπο-αμφίβολος ο Γιαννούλης για Βόλο

Μακριά από τις (συνηθισμένες πλέον όσο και αμήχανες) πρακτικές διχασμού κι αποδόμησης, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα του Σαββάτου (25.01) στο Αθλητικό Κέντρο του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, δίνοντας έμφαση στο κομμάτι της αμυντικής τακτικής.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και συνεχίστηκε με ρόντο και παιχνίδια τακτικής με στόχευση την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Στο φινάλε οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στα τελειώματα.Ο Λέο Ζαμπά υποβλήθηκε σε τυπική αφαίρεση υγρού στο τρσυματισμένο γόνατο κι από αύριο επιστρέφει στο πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Ο Χοσέ Κρέσπο ένιωσε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τη Λαμία, έκανε μαγνητική όπου διαπιστώθηκε ότι έχει μία μικρή συλλογή υγρού που δεν έχει επηρεάσει την περιοχή του τραυματισμού που τον έχει αφήσει εκτός δράσης.Ο Ισπανός θα προφυλαχθεί κόντρα στο Βόλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα της Δευτέρας (27.01) θα αποφασιστεί στην τελευταία προπόνηση που είναι προγραμματισμένη την Κυριακή (26.01), στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.