Ενωτικό μήνυμα απ’ τον Αμπέλ Φερέιρα με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Συζητήθηκε αρκετά το αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ή όχι. Ξεκινά τη δεύτερη σεζόν του στον «δικέφαλο», με σκοπό να πετύχει τους στόχους του. Ο Άμπελ Φερέιρα θέλει να κερδίζει και δεν το κρύβει. Αυτό είπε κι ο ίδιος στο μήνυμα που μοιράστηκε με τους οπαδούς της ομάδας.

Μέσω του προφίλ του στα social media, θέλησε να εκφράσει τις σκέψεις του για το ξεκίνημα της δουλειάς. Τόνισε πως είναι εδώ για να κερδίζει, όμως δεν παρέλειψε να μιλήσει για την απαραίτητη ενότητα που πρέπει να υπάρχει. Θέλοντας να είναι ένα οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση, ο κόσμος!

Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα για να έρθει η επιτυχία θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά οι πάντες και να έχουν πειθαρχία.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αμπέλ Φερέιρα:

«Είμαι εδώ για να κερδίζω! Η δουλειά για την σεζόν 2020-21 έχει αρχίσει και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να τιμήσουμε το έμβλημα που εκπροσωπούμε και να δουλέψουμε με την μέγιστη προσοχή και φιλοδοξία.

Σε όλη την σεζόν θα πρέπει οι προσπάθειες μας να περιλαμβάνουν πειθαρχία, σκληρή δουλειά και ταλέντο.

Αυτή είναι η θέληση που έχουμε. Για να πετύχουμε τους στόχους μας, όλη η ομάδα θα πρέπει να είναι ενωμένη. Αυτό περιλαμβάνει όλους μας. Εμένα, τους παίκτες, την διοίκηση και τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, πρέπει να κάνουμε όσο τον δυνατόν λιγότερα λάθη, πρέπει όλοι να είμαστε ένα, όλοι μαζί με πάθος και την δύναμη που χαρακτηρίζει την ομάδα και αυτή την πόλη, με στόχο την νίκη!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!».