Ένταση στον Βόλο λίγες ώρες πριν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με οπαδούς της «Ένωσης» και την Αστυνομία(VIDEO)

Δεν έχουν ξεκινήσει καλά τα πράγματα στον Βόλο λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του μεγάλου τελικού στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που θα κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2019/20.

Συγκεκριμένα, 300 οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου στην πόλη της Μαγνησίας, θέλοντας να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Συγκεκριμένα, οι φίλοι της «Ένωσης», μολονότι δεν έχουν δικάιωμα παρουσίας στο Πανθεσσαλικό, βρέθηκαν στην πόλη για να πάνε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η «κιτρινόμαυρη» αποστολή, για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Μάσιμο Καρέρα.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ, όμως, φέρεται να ενημερώθηκαν ότι στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των «ερυθρόλευκων» υπάρχουν λιγοστοί οπαδοί του Ολυμπιακού. Έτσι αποφάσισαν να… κινηθούν προς τα εκεί και βρέθηκαν περίπου 50 μέτρα από το σημείο, όπου υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία. 

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και της Αστυνομίας, η οποία έκανε χρήση δακρυγόνων. Η κατάσταση, πάντως, δεν ξέφυγε και πλέον τα πράγματα έχουν ηρεμήσει.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy