Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί σε ακόμη ένα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ είναι ο Σταύρος Σχίζας

Ένταση και πάθος χαρακτηρίζουν τα ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Σταύρο Σχίζα, ο οποίος τόνισε πως είναι πάντα ωραίο για έναν παίκτη να αγωνίζεται σε τέτοια παιχνίδια.

Αναλυτικά το blog του Σταύρου Σχίζα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη. Όλοι στην ομάδα ξέρουμε ότι αυτά τα ματς έχουν μεγάλη σημασία για τον κόσμο των δύο ομάδων και σίγουρα θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι ωραίο για τους παίκτες να αγωνίζονται σε αυτά τα ματς, καθώς υπάρχει μεγάλη ένταση και πάθος.

Θα είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Θέλουμε τη νίκη για να μείνουμε κοντά στις ομάδες της πρώτης τετράδας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την πάρουμε.

Μέσα στην εβδομάδα άρχισε και το τελικό τουρνουά του NCAA. Όλοι στις ΗΠΑ ασχολούνται με την March Madness αυτό το διάστημα. Τα φώτα φεύγουν από το NBA και πέφτουν στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση η τρέλα του κόσμου για το τουρνουά στα χρόνια που ήμουν στις ΗΠΑ.

Όσον αφορά το φετινό τουρνουά, θεωρώ ότι το μεγάλο φαβορί είναι το Duke του τρομερού Zion Williamson που κάνει φέτος εκπληκτικά πράγματα!».