Εντυπωσιάζει τους Ολλανδούς…o Λάμπρου!

Το καλοκαίρι βλέποντας πως οι θέσεις του ΠΑΟΚ στα εξτρέμ είναι πλήρεις οι ιθύνοντες του Δικεφάλου αποφάσισαν να στείλουν τον Λάζαρο Λάμπρου δανεικό.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μαζί με τον ατζέντη του, αποφάσισαν να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην Ολλανδία, αφού πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που έχει παράδοση στο να εξελίσσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σαν τον Κατερινιώτη επιθετικό.

Έτσι, ο 21χρονος υπέγραψε στη Φορτούνα Σιτάρντ χωρίς κανείς να περιμένει όσα θα ακολουθούσαν. Ο Λάμπρου σε συνολικά 17 εμφανίσεις έχει βρει δίχτυα 6 φορές, ενώ έχει μοιράσει και ισάριθμες ασίστ, ενώ πλέον είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που προσφέρει και θέαμα, με τις ντρίπλες του να μπαίνουν στα highlights του αγώνα.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν πέρασαν αδιάφορα σε ομάδες της Eredevisie (4 πιο συγκεκριμένα) που έχουν στείλει αρκετές φόρες σκάουτερ στην Trendwork Arena (είναι η έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ).

Πάντως, στον ΠΑΟΚ πιστεύουν στο ταλέντο του Λάμπρου και θεωρούν πως είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν λαμπρό μέλλον και για αυτό το λόγο παρακολουθούν στενά την πορεία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα.