Επαφή ΠΑΟΚ-Μίλαν για Κωνσταντέλια!

Ζωηρό και έμπρακτο ενδιαφέρον της Μίλαν για την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια αποκαλύπτει η γνωστή ιταλική Tuttomercato.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ροσονέρι έχουν ενημερώσει ήδη τον Δικέφαλο ότι προτίθενται να διαθέσουν 10.000.000 ευρώ για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα τονίζεται ότι ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν Πάολο Μαλντίνι έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον ομόλογό του Ζοσέ Μπότο.

Από εκεί και πέρα, το ρεπορτάζ του ιταλικού μέσου υπογραμμίζει ότι η Μίλαν πρέπει να ξεπεράσει τις προσφορές της Σάλτσμπουργκ και της Σεβίλης – 10 και 7 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα – καθώς αυτές δεν έχουν ικανοποιήσει τον ΠΑΟΚ που τις απέρριψε.

“Ο ΠΑΟΚ ζητάει 15-20 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη. Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται” καταλήγει το άρθρο για τον Κωνσταντέλια, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο έως το 2027 χωρίς κάποια ρήτρα αποδέσμευσης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy