Επιστολές σε Κλάτενμπεργκ, ΕΠΟ και Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης και στο Αρχηγείο της Αστυνομίας απέστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τον τελικό του ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας λουξ, χάρις στο εύστοχο πέναλτι του Αϊτόρ. Όμως, για μία ακόμα φορά, ο τελικός στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα, τόσο μεταξύ οπαδών των δύο συλλόγων, όσο και με την Αστυνομία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να κινηθεί άμεσα και έπειτα από συνεννόηση με τη νομική υπηρεσία του συλλόγου, απέστειλε επιστολές στην ΕΠΟ και τον επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, για τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, αλλά και σε Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, της Δικαιοσύνης αλλά και στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για τα όσα έγιναν στις εξέδρες και τον περιβάλλοντα χώρο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο των επιστολών που απέστειλαν οι Θεσσαλονικείς, αλλά αναμένεται να έχει ενδιαφέρον, καθώς οι «ασπρόμαυροι» έχουν πολλά παράπονα, τόσο από τον Λαόθ που ήταν ο «άρχοντας» του τελικού, όσο και από την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα αλλά και οι οπαδοί κατά την άφιξή τους στο ΟΑΚΑ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy