Επιτυχημένη η «Ημερίδα Πρώτων Βοηθειών σε Αθλητικούς Χώρους»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Ημερίδα Πρώτων Βοηθειών σε Αθλητικούς Χώρους» τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 στο PAOK Sports Arena, η οποία διοργανώθηκε από τον ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν όλοι οι προπονητές του Α.Σ. ΠΑΟΚ, της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν τόσο στη θεωρία, όσο και στην πράξη, το πώς να σώζουν μία ζωή, μαθαίνοντας τόσο ΚΑΡΠΑ όσο και τη χρήση απινιδωτή.

Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί την εταιρία «Νοσοκόμα στο Σπίτι», για τη συμβολή της στον εξοπλισμό του Γηπέδου της Τούμπας και του PAOK Sports Arena με απινιδωτές.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, με αφορμή την παρουσία όλων των προπονητών, βραβεύθηκαν οι προπονητές του τμήματος Πάλης Δημήτρης Τσεκερίδης και Γιάννης Σισμανίδης για την προσφορά τους στο Σύλλογο.

Τη βράβευση του προπονητή Δημήτρη Τσεκερίδη πραγματοποίησε ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Νίκος Σταυρόπουλος και τη βράβευση του Γιάννη Σισμανίδη ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής, εκπρόσωπος του επίσημου υποστηρικτή της εκδήλωσης «Νοσοκόμα στο Σπίτι».

Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά το ΕΚΑΒ, για την παρουσία του και την εκμάθηση πρώτων βοηθειών στους προπονητές, καθώς και την εταιρία «Νοσοκόμα στο Σπίτι».

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην άριστη διοργάνωση της Ημερίδας!