Επιβεβαιώνονται οι επαφές για Μπονατσόλι και ΠΑΟΚ

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης βγήκε στην επιφάνεια το όνομα του Φεντερίκο Μπονατσόλι μετά από δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον 25χρονο φορ της Σαλερνιτάνα ωστόσο οι επαφές με την ιταλική ομάδα επιβεβαιώνονται από τον ΠΑΟΚ!

Η περίπτωση απόκτησης του Μπονατσόλι βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι, αφού για τον παίκτη ενδιαφέρονται άλλες τέσσερις ομάδες από την Ιταλία (Φιορεντίνα, Λάτσιο, Κρεμονέζε και Σπέτσια) όπως αναφέρεται εδώ και αρκετές μέρες σε δημοσιεύματα.

Ο ΠΑΟΚ κάνει την προσπάθεια του για να φέρει στην Τούμπα τον Μπονατσόλι και η αλήθεια είναι πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα στις συζητήσεις ανάμεσα σε όλες τις πλευρές. Ουσιαστικά συμφωνία του Δικεφάλου υπάρχει με την Σαλερνιτάνα σε όλα, το οικονομικό θέμα το καλύπτει ο ΠΑΟΚ σε ότι αφορά το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν και το μόνο εμπόδιο που μένει για να κλείσει θετικά το θέμα είναι οι αμφιβολίες που έχει η πλευρά του Ιταλού φορ για την Ελλάδα.

Ο Φεντερίκο Μπονατσόλι θα κοστίσει – αν τελικά κλείσει – περίπου 1.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι και η συνέχεια της ημέρας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού και η Σαλερνιτάνα είναι «σύμμαχος» του Δικεφάλου για να προχωρήσει ο δανεισμός του.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy