Εποχή Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ

Χαμογελαστός και γεμάτος προσμονή βολεύτηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που τον μετέφερε στο Apeldoorn και δίχως να χάσει χρόνο έπιασε δουλειά.

Το πρώτο (από τα πολλά) μίτινγκ ήταν ήδη σε εξέλιξη. Δίπλα του ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τις απαντήσεις στα ερωτήματα.Το διάλειμμα για ύπνο δεν διήρκεσε πάνω από 3-4 ώρες.

Στις 08:00 το πρωί ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του είχαν την πρώτη τους συνάντηση προκειμένου να προγραμματίσουν την προπόνηση και το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.Στις 09:30 οι ποδοσφαιριστές είχαν μαζευτεί στην αίθουσα του ξενοδοχείου κι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, έκανε τις απαραίτητες συστάσεις, παρουσιάζοντας τον Αμπέλ Φερέιρα και το επιτελείο του.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε το σεβασμό του και την εκτίμησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας και δήλωσε έτοιμος για δουλειά προκειμένου να δημιουργηθεί κάτι σπουδαίο στο σύλλογο.Στις 11:00 ήταν ώρα για δράση. Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού του Δικεφάλου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε φυσική κατάσταση με μπάλα, ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.Μετά το τέλος της προπόνησης που διήρκεσε περίπου 80’, η ομάδα επέστρεψε στη βάση της κι ο Φερέιρα συνέχισε τις συναντήσεις του προκειμένου να μάθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα δεδομένα του ΠΑΟΚ.

Μία από τις συναντήσεις του ήταν με τον Αντρέ Βιεϊρίνια , ο οποίος ταξίδεψε για την Ολλανδία προκειμένου να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του παρότι δεν είναι ακόμα σε θέση να προπονηθεί στο γήπεδο. Το δεύτερο ραντεβού της ημέρας στο γήπεδο έχει προγραμματιστεί για τις 18:30.