Έρχεται ο Ιβάν, αρχηγός αποστολής στο ντέρμπι, ο Γιώργος Σαββίδης

Η τιμωρία, που επιβλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη, μετά τα γεγονότα της Τούμπας στον αγώνα με την ΑΕΚ, δεν του επιτρέπει να βρίσκεται όσο πιο κοντά θα ήθελε στην ομάδα. Αυτό όμως δεν του απαγορεύει να έρχεται συχνά στην Θεσσαλονίκη και να βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παρότι το παιχνίδι δεν θα γίνει στην Τούμπα, αυτό με τον Άρη και δεν θα μπορέσει να βρεθεί έξω από τα αποδυτήρια για να αγκαλιάσει και να ασπαστεί όλα τα μέλη της αποστολή, αυτός όμως θα έρθει μόνο και μόνο για να αισθανθούν την παρουσία του.

Στην ψυχολογική προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής θα συμμετάσχει και ο Ιβάν Σαββίδης που αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Θεσσαλονίκη. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου θα βρεθεί στο πλευρό των παικτών και του Λουτσέσκου και θα φροντίσει να τους «ντοπάρει» και αυτός ψυχολογικά της ομάδα. Ο Σαββίδης θα στείλει όπως συνηθίσει μηνύματα εμπιστοσύνης, ενώ θα ζητήσει τη νίκη απέναντι στον συμπολίτη Άρη. Ο Ιβάν σκοπεύει να ξεπροβοδίσει την αποστολή της ομάδας από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» και στη συνέχεια τον ρόλο του αρχηγού αποστολής θα αναλάβει ο γιος του Γιώργος.

Ο μεγαλύτερος υιός της οικογένειας Σαββίδη, όπως έχει κάνει γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram θα βρεθεί στο Βικελίδης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Άρη, κάτι που είχε κάνει και στον Πειραιά. Ο Γιώργος Σαββίδης, μαζί με στελέχη της ομάδας, θα καθίσει στην σουίτα που θα διαθέσει η ΠΑΕ Άρης για τις ανάγκες των Ασπρόμαυρων, ενώ θα συνοδεύσει αυτός την ομάδα στο Χαριλάου.