Έρευνα από Άρειο Πάγο για τον Γιώργο Νούλη

Πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα για τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ διενεργείται από τον Άρειο Πάγο για τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Γιώργο Νούλη. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας έδωσε την εντολή να διερευνηθεί ο δικαστικός λειτουργός, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook αποκάλεσε «υπανθρώπους» τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ο Βασίλης Πλιώτας ενημερώθηκε σχετικά από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της Δικαιοσύνης στα αθλητικά ζητήματα και ενήργησε άμεσα.

Την ανάρτηση του Νούλη στο facebook αποκάλυψε η «Δίκη στο ΟΡΕΝ» και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με κορυφαία την επιστολή διαμαρτυρίας του ΠΑΟΚ που κοινοποιήθηκε και στον Άρειο Πάγο.

Ο Γιώργος Νούλης ελέγχεται πειθαρχικά για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας» και πλέον δεν φέρει τον τίτλο του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης. Ο Άρειος Πάγος ερευνά και άλλους δικαστικούς λειτουργούς που επιδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.